Kaikki kasvohoidot on mahdollista tehdä myös biologisella Marja Entrich ihonhoitosarjalla.
Hoitolassa myynnissä myös kotihoitotuotteita. Voit myös tilata tuotteita suoraan kotiisi. Tutustu!

HUIPPUTARJOUS!  Loput ME-kotihoitotuotteet  -30%  kysy!!

Anna ihosi luotettavan SKY-kosmetologin käsiin.
– Kosmetologi on ihosi asiantuntija – Suomen Kosmetologien yhdistys

 

Marja Entrich®– puhdasta luonnonkosmetiikkaa Suomesta

Kuulas ja kimmoisa iho näyttää hyvältä ja terveeltä. Marja Entrich®-luonnonkosmetiikka tukee ihon luonnollista toimintaa ja saa sen kukoistamaan. Luonnonkosmetiikka luovuttaa raaka-aineiden hyödylliset vitamiinit, antioksidantit ja rasvahapot suoraan ihon käyttöön. Siksi Marja Entrich®-tuotteet parantavat verenkiertoa, ravitsevat ja auttavat ihoa uusiutumaan. Iho muuttuu elinvoimaiseksi, puhtaaksi ja kuulaaksi.

Marja Entrich®–tuotefaktaa

Tuotteet on valmistettu kasvipohjaisista, luomuviljellyistä raaka-aineista ja luonnon mineraaleista. Luomuviljellyt raaka-aineet on kasvatettu ilman torjunta-aineita. Raaka-aineet prosessoidaan kylmäpuristamalla. Valmistustapa säilyttää raaka-aineiden vitamiinit, antioksidantit ja rasvahapot toimintakykyisinä. Pakkaukset ovat luontoon hajoavia, poltettavia tai kierrätettäviä.

Tuotteissa ei ole käytetty synteettisiä ainesosia, eikä maaöljyjä. Niissä ei myöskään ole kemiallisia väriaineita, tuoksuja tai säilöntäaineita. Tuotteissa ei ole eläinperäisiä ainesosia eikä niitä ei ole testattu eläinkokein.

Biologinen luonnonkosmetiikka edistää ihon omaa toimintaa. Ihon tehtävänä on mm. poistaa kuonaa elimistöstä. Luonnonkosmetiikka ei muodosta hengittämätöntä kalvoa ihon pinnalle, vaan antaa ihon toimia normaalisti. Marja Entrich®–tuotteiden toimivuus perustuu tähän: tuotteet edistävät pintaverenkiertoa, ihon uusiutumista ja kiinteytymistä. Elävä tuote elävällä iholla takaa kuulaan ja elinvoimaisen ihon.

me_juhlalogo2-jpg-jpg                 avainlippu-jpg             ecocert2-jpg-jpg

Mainokset