SKY-kosmetologisi

yrityspositiivinen_Iholle_tiiaennala_LR (2 of 5)Olen valmistunut kosmetologiksi vuonna 2014 Hämeen kosmetologikoulusta Tampereelta.

Halusin vaihtaa alaa ja toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni omasta kauneushoitolasta.
Käsillä tekeminen, luovuus ja sydämellisyys ovat minua itseäni parhaimmillaan.
Ihonhoito on kiinnostanut aina ja haluan auttaa asiakkaita löytämään ratkaisuja omiin iho-ongelmiin ja antamaan elämyksiä kosmetologisilla hoidoilla.
Aikaisemmin olen ollut mainoslalalla monissa erilaisissa tehtävissä, myös yrittäjänä. Yrittäjähenkeä siis löytyy entuudestaankin.

Kouluttaudun käyttämieni tuotemerkkien ja uusien palveluiden myötä niin usein kun mahdollista. Tuotekoulutuksia on useita vuodessa. Uusia palveluita tulee tarpeen mukaan mm.  Rolly King ripsien kestotaivutus ja kulmalaminointi.

Olen asunut Kangasalla kahden tyttäreni kanssa noin 12 vuotta. Sitä ennen asuimme Tampereella. Olen kotoisin Savonlinnasta, joten ”mie ja sie” kuuluu puheessa vieläkin.

On kiva tavata asiakkaita ympäri Suomen, tämä on mahdollista Kuntoutumiskeskus Apilassa sijaitsevassa hoitolassani. Asiakkaistani suurin osa tulee kuitenkin Kangasalta ja Pirkanmaalta. Apilaan on helppo tulla ja ilmaisen parkkipaikan löydät varmasti. Linja-autoista 40A kulkee pienen kävelymatkan päästä.

Tervetuloa hyvänolon hetkiin!

Kauneushoitola Iholle

Heli Ranta
SKY-kosmetologi

Alla juttu Denova Pro lehdestä 1/2017

denovapro-juttu-iholle

hototyön merkitys Iholle.jpg

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close